![]() |
||
Link :: 01.12.2004 :: 19:35 Link :: 02.12.2004 :: 17:25 Dzis zdecydowanie gorszy dzien.. hmm juz drugi raz wypada w czwartek. Jakies fatum? Tym razem cisnienie spadlo, czyli zle samopoczucie i ogolne zjebanie organizmu wraz z psychika. Zgroza: podczas treningu poszla mi farba z nosa.. ;( Komentuj(1) Link :: 08.12.2004 :: 16:29 Dawno juz nic nie napisalem nowego zreszta generalnie nic takiego sie nie dzieje. Jednak czuje ze teraz ten czas bede kiedys wspominal. I to beda dobre wspomnienia, bo rzeczywiscie nie moge narzekac, pomimo nawalu obowiazkow i nauki umiem znalezc czas na odprezenie, na spotkania z kochana dziewczyna :* i na przezywanie swojej mlodosci. Nie jestem optymista, wiem ze po jakims czasie sie psuje i znowy trzeba budowac swoj dobrobyt, ale jestem pewien ze gdy przyjda gorsze czasy to bede mogl wrocic pamiecia do chwili obecnej i poczuc przyjemny dreszcz na plecach. Jak to w wiekszosci wiemy najgorsza jest samotnosc, potrafi zniszczyc czlowieka.. wiec Iza, dziekuje Ci ze jestes ze mna, bardzo duzo dla mnie znaczysz i strasznie Cie kocham Sloneczko :* zawsze bedzie mi zalezec. A tak pozatym to nie pale juz 3 tygodnie! Huj wam w dupe papierosy :) Komentuj(0) Link :: 19.12.2004 :: 10:47 No.. nic dawno juz nie napisalem ale to dlatego ze niebylo co. Jednak skoro zdecydowalem sie na bloga oraz na to zeby jakos wytrwac z dopisywaniem nowych notatek to chyba bede musial jakies glupoty kurwa skrobac zeby zapelnic. W sumie jestem troche w kropce (chodzi o zycie towarzyskie) i w zwiazku z tym ostatnio troche posmutnialem, moze sie to zmieni moze niebawem nawet. No dobra na teraz to tyle. Komentuj(2) Link :: 19.12.2004 :: 22:32 Heheh, nie ma to jak sobie jakas sikse poswirowac, no bez kitu to jest to co tygrysy lubia - moze nie najbardziej ale lubia! :D Wkurwiam sie bo znowu ten snieg jebany pada..[!] Generalnie jest nudno i nie moge sie doczekac swiąt, czyli srody. A w szkole mendy mecza nas tak jakby se nie mogli dac juz siana na te dwa dni, ah nygusy jedne! Dobrze chociaz ze z tego wszystkiego moge sie w zaloty pobawic bo bym chyba skamienial z nudy.. Jednak.. swirowanie powoduje jakies zawsze konsekwencje.. A zreszta, huj mnie to interesuje, zycie przeciez to nie jakis zbior zasad i sankcji, trzeba sie czasem pobawic kurwa! Hahaa, amen. Komentuj(1) Link :: 21.12.2004 :: 17:14 Ah, jutro wigilia klasowa :D super! Bedzie ciasto i sledzik, mmm.. A tak z innej beczki - jak ktos ma konto na fotce to zapraszam do glosowana na djax.fotka.pl :] Pozdrawiam wszystkich znajomych, dziewczyny szcegolnie, wiadomo :} :* Komentuj(0) Link :: 24.12.2004 :: 15:24 Dzis wigila! Zycze wiec wszystkim odwiedzajacym i czytajacym blog, wszystkiego dobrego w ten dzien, duzo prezentow i rodzinnej atmosfery oraz wiele szczescia w nadchodzacym nowym roku! :D Ah.. juz nie moge sie doczekac jedzenia, uwielbiam te swiateczne potrawy, no moze oprocz karpia w galarecie :/ heh.. Swieta sa super na maxa wyjebanym dniem w roku, przebija je tylko ostatni dzien szkoly :P =D Pozdrowka :*. Komentuj(0) |
2025 Kulturystyka |
|
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |