Link :: 03.06.2005 :: 13:18 Wyglada na to ze wszystko poprawione.. teraz tylko musze sie starac zeby sobie czegos nie spierdolic na koniec.. Ale najwiekszy klopot juz za mna uff ;P
A za chwile randeczka z Monika, ahhhhhhhh troche relaxu niezaszkodzi :} Komentuj(0)
Link :: 15.06.2005 :: 22:04 Tak, dzis zdecydowanie moge powiedziec ze jestem zupelnie szczesliwy, nareszcie. Oceny sa wporzadku - zdaje bez problemu, mam wspaniala dziewczyne, ona jest przecudowna, szykuja sie zajebiste wakacje takie na jakie czekalem juz dluuugo (chodzi o objazd po europie tj. francja belgia, wlochy szwecja, niemcy, szwajcaria) wogole opalilem sie co jest dla mnie sporym wyczynem MOwiac ogolnie jest poprostu super. Moglbym usiac wygodnie w fotelu, odprezyc sie i wchlaniac cala ta radosc bo poprostu nie mam sie czym przejmowac. Oby tak dalej. Komentuj(0)
|
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień listopad
[Księga gości]
Kulturystyka
Dobre forum kulurystyczne
Darmowy tłumacz
Lowrider Magazine
Kochana Legiunia
|